Meestgestelde vragen

Ontdek hieronder alle antwoorden op de meestgestelde vragen.

Ik heb interesse in LuckyBird

LuckyBird is een cadeaubon of een ‘kies-het-zelf’ geschenk voor medewerkers. De ontvanger kan op de LuckyBird website zelf kiezen uit geschenken, uitstapjes, cadeaubonnen, concerttickets, chocolade, wijnen, goede doelen en nog veel meer. Met dit ruime keuzeaanbod is LuckyBird uniek in België.

Afhankelijk van de gekozen LuckyBird formule gaat de personalisatie van de LuckyBird boxen steeds verder. Bij de ‘Branded’ versie kan de cadeaubox volledig aangepast worden aan uw bedrijfskleuren, kan uw logo erop geplaatst worden en gebruiken we uw afbeeldingen en teksten. De naam van de ontvanger drukken we dan ook gratis op de buitenzijde van de box. Ook de loginpagina en de website passen we aan uw huisstijl aan. Zo zorgen we ervoor dat de alles de juiste sfeer uitstraalt. Tot zelfs een video van uw CEO toe.

Dat kan je zeker! Ons klantensuccesteam werkt samen met u aan een aangepaste collectie voor uw team. Bedrijven maken vaak gebruik van dit aanbod om een op maat gemaakte collectie op te bouwen die is afgestemd op hun cultuur of thema-evenement! Ook uw eigen goede doelen kunnen we zo toevoegen.

LuckyBird is het beste ‘kies-het-zelf’ geschenk voor onboarding, employee referral, anciënniteit, afscheid, pensioen, secretaressedag, niet-verzuim, promotie, veiligheid, salesincentive, huwelijk, geboorte, verjaardag, personeelsfeest, eindejaar of nieuwjaar.

Reken op tien minuten van uw tijd. Wij ontzorgen u volledig. Afhankelijk van welke LuckyBird u kiest, ontvangen we graag: uw voorkeur van ontwerp, de naam van uw bedrijf, het logo en de welkomtekst. Als u voor de gratis optie kiest met de naam van de ontvanger op de box, hebben we een lijst met alle namen en aansprekingen nodig. Voor een ‘Branded’ versie komen daar afbeeldingen en teksten bij. Als u kiest voor een e-LuckyBird hebben we ook de e-mailadressen nodig.

Na bevestiging van de bestelling bezorgt u LuckyBird de eventuele gegevens voor de personalisatie. Wij zorgen dan voor alles en laten de LuckyBird boxen in bulk op uw bedrijfsadres leveren. Als u ze liever niet zelf persoonlijk uitdeelt, kunnen wij ze ook laten leveren op het thuisadres van uw medewerkers. Dit tegen kostprijs van onze logistieke partner bpost.

Lucky Bird is tot wel 100% aftrekbaar in de vennootschapsbelasting, tot 100% vrijgesteld van patronale sociale bijdragen en tot 100% recupereerbaar voor de btw. Ook voor de medewerkers is LuckyBird tot 100% netto: geen belasting en geen rsz. LuckyBird is dus volledig fiscaal geoptimaliseerd!

LuckyBird is superveilig. Uw persoonsgegevens blijven binnen België in drie ISO/IEC 27001:2013 gecertificeerde datacenters. Alle data isgeëncrypteerd in transit en in rust. LuckyBird is regelmatig onderworpen aan netwerk vulnerability scanning en penetration-testing. Daarenboven sluiten we met alle klanten een overeenkomst af die volledig tegemoetkomt aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG/GDPR).

Er bestaat een LuckyBird in de volgende waardes: 25, 35, 40 en 50 euro. Voor grotere projecten biedt LuckyBird ook een hoger budget op maat aan.

LuckyBird biedt België’s meest uitgebreide keuzeaanbod: medewerkers kiezen tussen geschenken, uitstapjes, cadeaubonnen, concerttickets, chocolade, wijnen, goede doelen en nog veel meer. Alleen al in de categorie cadeaubonnen kunnen medewerkers een kiezen voor A.S. Adventure, Airbnb, Amazon, Bol, Bongo, Carrefour, Connections, Coolblue, Decathlon, ICI Paris XL, iTunes, Kinepolis, Netflix, Ticketmaster, Torfs, Zalando en nog veel meer. Een leuk weetje: ongeveer de helft van de medewerkers kiest voor een fysiek geschenk en de andere helft voor een retail cadeaubon.

Ja! Dat is wat LuckyBird zo krachtig maakt. Ons interactief platform laat medewerkers precies datgene kiezen wat ze willen uit een fantastisch samengestelde collectie aan geschenken, uitstapjes, cadeaubonnen, concerttickets, chocolade, wijnen, goede doelen en nog veel meer. Medewerkers krijgen altijd wat ze willen, zodat u weet dat elke euro van uw budget ten volle wordt gewaardeerd!

LuckyBird verstuurt fysieke geschenken gratis naar het Belgisch adres van uw medewerkers. Voor het buitenland rekenen we de kost van onze logistieke partner (bpost of DHL) door.

Jazeker. LuckyBird is naast België gewoon te leveren in Nederland, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland en meer dan twaalf andere Europese landen.

We weten hoe belangrijk het is voor uw medewerkers om hun bestelde geschenken zo snel mogelijk te ontvangen. Daarom doen we er alles voor om meer dan 90% van de cadeaus binnen de week na bestelling te leveren.

LuckyBird kan op aanvraag een overzicht bezorgen van hoeveel medewerkers hun geschenk al gekozen hebben. Ook de meest Populaire geschenken kunnen op een rijtje gezet worden. Indien u koos voor een uitnodiging per e-mail of indien u naamlijsten aanleverde, kan LuckyBird zelfs aangeven wie al bestelde en wie niet.

Ik heb een LuckyBird ontvangen

Een LuckyBird is maximaal één jaar geldig. Dit is wettelijk zo geregeld. Als het langer zou zijn zou u als ontvanger immers zeker personenbelasting moeten betalen. En dat wil LuckyBird niet!

Bel op een werkdag tussen 9 en 17 uur even met LuckyBird op het nummer +32 16 442 777 en dan zullen we kijken wat we kunnen doen.

Voor de meest courante bedragen kan je maar één artikel per LuckyBird bestellen. We helpen u graag bij het vinden van een geschenk dat de waarde ervan maximaliseert! Als u twee of meer geschenken kan kiezen, staat dit steeds duidelijk vermeld op de LuckyBird website.

Als je een cadeaubon bestelt, verstuurt LuckyBird die in 99% van de gevallen per mail binnen de twee uur na het plaatsen van uw bestelling. In de andere 1% kan het voorkomen dat we onvoldoende voorraad hebben. We informeren u daar dan over per mail. In deze mail zal ook een indicatie gegeven worden van de levertijd.

LuckyBird staat klaar om te helpen. Bel elke werkdag tussen 9 en 17 uur op het nummer +32 16 442 777 en LuckyBird helpt u met plezier verder in het Nederlands, Frans of Engels. Of gebruik het contactformulier [LINK].

Als je een cadeaubon bestelt, verstuurt LuckyBird die in 99% van de gevallen per mail binnen de twee uur na het plaatsen van uw bestelling. In de andere 1% kan het voorkomen dat we onvoldoende voorraad hebben. We informeren u daar dan over per mail. In deze mail zal ook een indicatie gegeven worden van de levertijd.

Neem a.u.b. zo snel mogelijk contact met ons op. LuckyBird zoekt graag een oplossing voor de ontbrekende stukken!

LuckyBird houdt de persoonsgegevens van iedereen die iets bestelt bij. Na levering stopt LuckyBird met de automatische verwerking van uw gegevens in de zin van het actief gebruik ervan. Maar ze moeten wettelijk verplicht wel opgeslagen blijven gedurende tien jaar. Maar wees gerust, LuckyBird wisselt uw persoonsgegevens niet uit met een derde partij andere dan bpost of DHL voor de levering van een geschenk en stuurt nooit e-mail berichten, met uitzondering van berichten die noodzakelijk zijn in het kader van een bestelling of een vraag tot ondersteuning.

De URL waarop u de code kan inwisselen is niet te vinden door te zoeken met de zoekmachines Google, Bing of Yahoo!. U kan hiervoor naar het webadres gaan dat op de omslag van uw LuckyBird cadeaubon vermeld staat ofwel – als u een LuckyBird ontving via e-mail – kan u klikken op de link in het bericht. Los daarvan kan u altijd inloggen om de catalogus met geschenken te zien.

Als ontvanger van een LuckyBird kan je kiezen uit geschenken, uitstapjes, cadeaubonnen, concerttickets, chocolade, wijnen, goede doelen en nog veel meer. LuckyBird wil u blij maken met een geschenk waarvan u zult houden. Ga snel naar de LuckyBird site en log in om de catalogus te zien.

LuckyBird bezorgt je gekozen geschenk standaard naar jouw Belgisch thuisadres. Afhankelijk van het geschenk, kan je ook kiezen voor levering in een afhaalpunt of een pakjesautomaat. Of levering in een buurland mogelijk is, hangt af van de keuze van je werkgever.

Als je niet thuis bent, dan houdt de postbode rekening met de leveringsvoorkeuren die je kan opgeven via https://track.bpost.be/preferences. In een afhaalpunt kan je je pakje afhalen tot veertien dagen na levering. In een Cubee pakjesautomaat blijft je pakje vijf dagen beschikbaar.

Uw geschenk moet binnen de tien dagen na het maken van uw keuze bij u aankomen. Als u denkt dat uw geschenk onderweg verloren is gegaan, neem dan contact op met ons voor een live update van waar uw cadeau blijft!

De garantieperiode is in de regel twee jaar. In de documentatie die meegeleverd wordt met het geschenk vind je meer informatie over de gedetailleerde garantievoorwaarden en eventuele beperkingen indien van toepassing. Bel LuckyBird op een werkdag tussen 9 en 17 uur op het nummer +32 16 442 777 voor meer informatie en een retourlabel waarmee je een defect toestel kosteloos kan terugsturen.

Cadeaus die bij aankomst beschadigd zijn, kunnen binnen de veertien kalenderdagen na ontvangst kosteloos worden teruggestuurd. LuckyBird stuurt dan zo snel mogelijk een vervangproduct.