De grote droom van een kleine vogel

LuckyBird wil zoveel mogelijk mensen blijmaken
LuckyBird weet dat waardering niet gaat over een aantrekkelijk loon maar wel om wat iemand in zijn hart voelt. Wat telt is een moment van blijdschap of verbondenheid en het gevoel dat je iets betekent voor de organisatie.
Vriendelijke woorden en oprechte waardering versterken de onderlinge verbondenheid. Daarom komen de vijf leuke wenskaarten bij elke LuckyBird goed van pas. Een hartelijk compliment doet iedereen stralen. De droom van LuckyBird is dat zoveel mogelijk mensen die wenskaarten gebruiken en daardoor een echte beweging in gang zetten.

Het verhaal van LuckyBird

Wondermooi gezang maakt blij
Er leefde eens een vogeltje in een uitgestrekt bos aan de rand van de stad. Het kon prachtig zingen. Met zijn gezang ontroerde het alle bosbewoners. Van heinde en ver kwamen dieren langs om te genieten van zijn prachtige melodieën. Het bijzondere vogeltje werd al snel de LuckyBird genoemd.
Mensen blij maken
Op een dag hoorde LuckyBird dat het er in de mensenwereld minder vrolijk aan toe gaat. Velen voelen zich eenzaam en niet gewaardeerd. Dat maakt LuckyBird verdrietig. Hij is vastberaden om ook mensen blij te maken. Met zijn zangtalent.
500.000 momenten van vreugde
Zo gedacht, zo gedaan. LuckyBird verlaat zijn vertrouwde bos en trekt de wijde wereld in. Al tien jaar gebruikt hij zijn talent om mensen gelukkig te maken. Mensen die zich niet gewaardeerd voelen, bloeien open.
LuckyBird doet het niet alleen. Hij wordt bijgestaan door een team van gepassioneerde en gemotiveerde vrienden. De mensen van Arteel.
Al meer dan 500.000 medewerkers voelden de warmte van LuckyBird. De vreugde, verbinding en verwondering die hij met zijn gezang brengt.
Nog tien keer meer
LuckyBird ziet het groot. Hij droomt ervan om nog meer mensen gelukkig maken. De komende tien jaar wil hij met zijn boodschap tienmaal meer mensen bereiken.
Spread the Joy
Op één van zijn favoriete plekken – het vogelhuisje aan de Langerode vijvers in de Doode Beemde – broedt LuckyBird op een ambitieus plan. Samen met zijn vrienden van Arteel start hij de ‘Spread the Joy’-beweging.
Elke gelukkige ontvanger van een LuckyBird krijgt een extraatje. Vijf leuke wenskaarten om anderen te verrassen. Voor elke kaart bedenkt hij een liefdevolle boodschap.
Hoe vaker hij een lied van vreugde mag zingen, hoe blijer hij zelf wordt.
Inspiratie
Mensen inspireren om anderen blij te maken. Dankbaarheid te voelen voor de talenten die ze kregen. En om met die gaven van de wereld een mooiere plek te maken. Dat is de missie van LuckyBird.

Ambassadeurs van ‘Spread the Joy’

Ondernemingen vanaf 150 medewerkers, die in zee gaan met onze LuckyBird, beschouwen wij als ambassadeurs. Als dank ontvangen zij een gratis gepersonaliseerde ‘Spread the Joy’ mascotte.
Deze mascotte staat symbool voor blije en hoopvolle medewerkers. Zo wakkeren we gesprekken aan over vriendelijkheid en dankbaarheid. Ook zo verspreidt onze LuckyBird zijn boodschap onder de mensen.

Het Arteel-team

Het Arteel-team is een enthousiaste partner van LuckyBird. Arteel creëert een positieve bedrijfscultuur door in te zetten op waardering en betekenisvolle momenten.
Wij dragen bij aan een wereld van blije medewerkers.

Stuur mij een GRATIS LuckyBird